O NAMA

16
Epoxy paint on concrete floor for water proof protection industrial warehouse in japan
0 +

godina iskustva

PREKO 8 GODINA USPESNOG RADNOG ISKUSTVA !​

Možemo se pohvaliti da izrađujemo lake i livene podove, i posedujemo sve sertifikate za izradu podova od renomiranog proizvođača SIKA SRBIJA kao i najsavremeniji alat za izradu industrijskih epoksidnih podova.

18

BAUPLAST DOO
Industrija epoksidnih podova

Industrijski epoksidni podovi mogu se primeniti u svim prostorima kojima je neophodna visoka mehanička otpornost, kao i u prostorima koji zahtevaju visoke standarde u pogledu higijenskih uslova, svoju primenu nalaze i u faramceutskoj industriji, kao i u prehrambenoj industriji. Takođe, podovi su pogodni i za garaže, perionice, salone, hladnjače, otvorene terase

Naš proces rada

01

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresovani za naše na naše usluge, dovoljno je samo da nas pozovete.

Konsultacije

Naši agenti će vam pomoći da odaberete najbolje rešenje za vas.

02

Dolazimo na vašu adresu

Nakon razgovora i konsultacija sa našim timom, dolazimo na vašu adresu.

03

Kvalitet proizvoda pre svega!

BAUPLAST d.o.o. je preduzeće koje se bavi ugradnjom industrijskih epoksidnih podova i premaza. Sedište preduzeća je u Novom Pazaru. Specijalizovani smo za ugradnju podnih obloga, premaza i adheziva na bazi visokokvalitetnih epoksidnih smola.

Praćenje svetskih trendova, baziranje proizvoda na sirovinama renomiranih proizvođača i stalna tehnička podrška, omogućili su preduzeću BAUPLAST d.o.o. da odgovori na najviše zahteve u poslu i omogući visoku poziciju na konkurentskom tržištu.